Bedste Odds Bonusser

Herunder finder du de bedste odds bonusser med dansk licens hos Spillemyndigheden.


Der er klare fordele ved at oprette en online spillekonto hos en bookmaker med dansk licens hos Spillemyndigheden. I modsætning til når du oddser nede i kiosken, får du hos alle online bookmakere en flot velkomstbonus, når du opretter din nye konto.

Vi har samlet de bedste odds bonusser her på siden, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvor store bonusser du kan få hos de forskellige bookmakere.

De bedste odds bonusser er typisk tilbud om en match deposit bonus, hvilket betyder, at bookmakeren matcher dit første indskud med 100%.

Indbetal f.eks. 1000 kr. og få yderligere 1000 kr. at spille for med det samme. De ekstra 1000 kr. du modtager i bonus er altid underlagt et gennemspilskrav som skal klares, før du kan hæve pengene til din bank.

Det betyder, at du skal omsætte bonusbeløbet nogle gange på forskellige væddemål, og det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvor strenge krav der er til din velkomstbonus. Kravene finder du selvfølgelig altid på bookmakerens hjemmeside, så du nemt kan se, hvordan du spiller bonussen fri.

Lad dig ikke skræmme af gennemspilskrav til din bonus, for du vil dagligt modtage gode spilforslag – håndplukket af nogle af Danmarks bedste og mest professionelle sportsbettere – i Spilforslag App'en, og muligheden for at omsætte bonussen og lave et fornuftigt overskud mens du spiller bonussen fri er selvfølgelig større, når du følger forslag fra spillere der har levet af at oddse i mange år.