Så er der igen gratis spilforslag i appen

Kære brugere,

I de sidste 9 måneder har appen mere eller mindre været på pause. Det har langt fra været optimalt, og vi har løbende forsøgt at finde den rette model for appen.

Det mener vi er sket nu, og vi endelig klar til at sparke appen igang igen – denne gang med tre nye eksperter. Vores nye eksperter vil alle have fokus på fodbold, lige som de i overvejende grad deler syn på hvor mange units et spilforslag skal have.

Med andre ord skulle der gerne komme en rød tråd i de spilforslag der bliver skudt ind i appen.

Med tre nye eksperter er vi også klar med mindst 45 spilforslag hver måned. De tre eksperter har i længere tid postet spilforslag for tipperen.dk og de har vist at de kan levere det ønskede antal spil hver måned – også når det går mindre godt.

De tre bettere vil alle poste under nicket “tipperen” i appen.

Appen er nulstillet – Se de gamle stats her

Med vores relancering af appen, har vi valgt at fjerne tidligere spil fra alle andre eksperter. Det betyder dog ikke at vi forsøger at skjule vores resultater fra de første 272 spil.

Screenshot_2016-09-15-14-05-00 (1)

Som det fremgår af grafen havde vi en tilbagebetaling på 91.04%. Det er dog værd at bemærke at det kun er over 272 spilforslag.

Tipperen havde i sine første 80 spilforslag et minus på 8 units og en tilbagebetaling på 94.87%. Det er det udgangspunkt vi fortsætter på.

Vi håber I har mod og lyst til igen at følge appen og modtage vores gratis spilforslag.

Held og lykke!

Tak for hjælpen – 50 gratis spilforslag på vej i september

NYHEDSBREV

Som vi skrev for en uge siden, så var vi tæt på at ramme 1.000 brugere af appen. Målet var at nå det inden august blev til september, og det mål er nu nået. Det betyder naturligvis, at vi som lovet skyder minimum 50 spilforslag ind i appen i september.

I september får vi to nye mand i gang i appen, som vi håber kan bidrage til at vi kan komme i et solidt plus i september. Den ene har fokus på cykling med gode resultater, og den anden har udelukkende fokus på NFL.

Vi glæder os til at holde vores del af aftalen, når nu I har været med at at hjælpe med at skaffe nye brugere til appen.

Vi finder på en fed konkurrence når vi rammer 1.500 brugere, så spred gerne rygtet om appen, så vi kan skaffe endnu flere gratis spilforslag til jer.

Oplever du problemer med appen er du velkommen til at skrive til support at spilforslag . eu. Har du glemt dit password, så kan du lave et nyt her.

Har du endnu ikke oprettet en gratis bruger i vores spilforslags app, så kan du hente appen og oprette dig her:

Få gratis spilforslag på din mobil ->

17% ekstra fortjeneste på præcist det samme væddemål

OK, hovmod står for fald, og man skal passe på med at sælge skindet, før bjørnen er skudt. Men vi har alligevel glædet os lidt her på redaktionen i dag.

Hvis du følger nogle af vores tips i app’en, vil du måske allerede have vundet på nogle af vore eksperters spilforslag i den forgangne måned, men i dag kunne du have vundet, allerede før kampen er spillet. I hvert fald i teorien.

Spilforslag-ekspert “OS1315” kunne nemlig allerede mandag aften fortælle Spilforslag App’ens brugere, at der var value at komme efter i Champions League-kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og Apoel Nicosia fra Cypern.

“OS1315” har tippet et frækt 1-tal og det fik han til odds 2.14 hos Betsafe, hvor han også pointerede, at oddset er spilbart ned til 1.95. Hvor højt oddset skal være før det er spilbart, vurderes ud fra chancevurderingen på de forskellige kampudfald, og her mente “OS1315” altså, at man ikke skal tage til takke med under odds 1.95 på FCM, før bettet ikke længere er rentabelt.

 

Markedet spillede FC Midtjylland odds ned

I løbet af tirsdagen er væddemålene så begyndt at strømme ind hos bookmakerne, og markedet tror tilsyneladende på FC Midtjylland. Som action er strømmet ind hos bookmakerne på kampen, er oddset på FCM styrtdykket og er nu – kun halvanden time før kampstart – helt nede i 1.97.

Det er altså stadig spilbart, så dem der har sovet lidt i timen, kan stadig nå ind og placere et bet på FC Midtjylland, hvis man ønsker. Der er nemlig ingen garanti for, at midtjyderne vinder dagens kamp, blot fordi markedet – eller vores eksperter – peger på det. Sålænge bolden er rund, kan alt som bekendt ske.

Dét vi derimod glæder os over her på redaktionen, er, at en af vores eksperter igen spottede et godt odds længe før markedet, og at alle vores brugere modtog tippet allerede mandag aften. Vi håber selvfølgelig de fik spillet, mens oddset stadig var 2.14.

Læs også: Få de bedste odds-bonusser her

 

17% ekstra fortjeneste på samme væddemål

Det lyder måske ikke af meget med 0.17 difference på oddset, men 17% ekstra fortjeneste på præcist det samme væddemål – kun afgjort af hvornår du lige fik spillet – er i hvert fald letsindigt at lade gå næsen forbi.

Det er den slags odds-value, som kan gøre en tabende spiller til vindende over mange hundrede og tusinder af væddemål gennem årene.

Så hold øje med app’en, hvis du vil have de bedste spilforslag friske fra fad og inden oddset falder.

God start for Tipperen som er klar med nyt spilforslag

Hver dag stiger antallet af downloads af Spilforslag App i Google Play og App Store, og det lægger naturligvis et pres på os her på redaktionen, for de mange nye brugere af Spilforslag App vil selvfølgelig have gode fif til deres odds-kuponer. Og dem leverer vi!

I den forbindelse er vi glade for at kunne løfte sløret for et nyt samarbejde med tipperen.dk, som kort fortalt betyder, at vi udvider vores stab af spileksperter i app’en.

 

Ny ekspert kom flyvende fra land med Gold Cup pick

Vi har store forventninger til vores nye eksperter, og det skulle da heller ikke tage 24 timer, før en af klassens nye drenge ramte sit allerførste spilforslag.

Spilforslag-USAvsHonduras

“Tipperen” havde spået en føring ved halvleg til USA vs Honduras i Gold Cup, og det fik han ret i, da amerikanerne kunne gå til pausen med en føring på 1-0. Kampen blev i øvrigt vundet af USA med 2-1.

 

Nyt tip fra “Tipperen” live i app’en

Ekspert “Tipperen” er klar med et nyt spilforslag på Gold Cup, og her er der fokus på kampen mellem El Salvador og Canada.

Du finder spilforslaget ved at downloade og installere Spilforslag App på din mobil eller tablet.

Spilforslag-ElSalvadorVsCanada

“Tipperen” har igen spottet value i Gold Cup i kampen mellem El Salvador og Canada. Du kan se spilforslaget og hele analysen helt gratis i vores app.

 

En sten i skoen

Vi har måske lidt travlt med at blæse i egen trompet, for det går rigtig godt for vores eksperter i App’en, og vi forventer, at det kun bliver bedre i de kommende måneder, når de store fodboldligaer starter rundt omkring i Europa.

Vi er altså kommet tordnende ud af startbåsen med Spilforslag App’en, men der er dog desværre en lille sten i skoen, for problemerne med Huawei-telefonerne er tilsyneladende ikke blevet helt løst endnu.

Ejer du en Huawei telefon, og oplever du også, at du er nødt til at genstarte telefonen for at komme ud af App’en, så beklager vi naturligvis problemerne. Vores applikationudviklere arbejder på at identificere problemet og løse det efter bedste formåen, men desværre er vi også nødt til at forholde os til, at der er adskillige App’s i alle genrer i markedet, som har problemer med lige netop den billige kinesiske Huawei telefon.

Vi arbejder selvfølgelig videre på at løse problemet, og håber på at komme i mål på projektet i de kommende uger. Indtil da må du som Huawei-ejer låne konens-, kærestens- eller kollegaens mobiltelefon, når du vil læse gode spilforslag i App’en.

Fortsat god sommer, sportfans!

Post fra Allan: – Tak for tippet!

Den nye Spilforslag App har ikke mange uger på bagen i markedet, men vi har i hvert fald mindst én glad bruger.

I de tidlige morgentimer modtog vi nemlig i dag en mail fra en glad Allan, som gerne vil sige tak for de gratis spiltips.

“Jeg vil egentlig bare give jer et skulderklap og sige tak for de gode analyser i jeres App. En god, professionel App med spilforslag er noget jeg har savnet længe, så tak for det”, skriver Allan indledningsvist i mailen og fortsætter:

“Jeg har ikke været enig i alle eksperternes tips, og nogle spil har jeg undladt at spille, fordi jeg ikke troede på analysen. Men med undtagelse af et enkelt tilfælde hvor eksperten ikke fik ret, kan jeg med et smil konstatere, at jeg nok skulle have spillet på jeres eksperters forslag, for de er alle gået hjem”, skriver Allan i en munter tone i sin mail til Spilforslag-redaktionen.

 

Stak ud på ukendte klubber i Brasilien

Men Allan havde tilsyneladende smidt lidt af forsigtigheden og “stak ud” på en kamp, til trods for at han ikke kendte nogle af holdene, skriver han.

“I går stak jeg faktisk ud i blinde på en af jeres eksperters forslag på en brasiliansk kamp, hvor jeg ikke kendte nogle af holdene på forhånd og igen gik spillet hjem. Eksperten mente Mogi Mirim ville vinde hjemme over et andet hold jeg aldrig har hørt om, og det besluttede jeg at følge. Jeg spillede også en ekstra kupon som jeg selv “fandt på” efter at være blevet inspireret af den glimrende analyse. Jeg spiller kun for småpenge, fordi jeg spiller for sjov, men derfor er det alligevel fedt at vinde, når man føler man ikke bare har været heldig”, slutter Allan af og vedhæfter to screenshots som dokumenterer gevinsten på i alt 326 kr.

Mogi_Mirim_Spilforslag

I alt vandt Allan ca. 326 kr. på de to kuponer, som altså var inspireret af et spilforslag på Mogi Mirim over Nautico (uafgjort – intet væddemål) som Allan fandt i App’en.

Kampen blev i øvrigt vundet af Mogi Mirim med 2-1, efter at være kommet bagud 0-1 i første halvleg. Ved stillingen 1-1 blev Nautico reduceret til 10 mand og i kampens sidste minutter fik Mogi Mirim prikket bolden i kassen til 2-1.

Tak for post, Allan. Held og lykke med alle dine spil!

iPhone 4 bugs og varmt Caroline Wozniacki tip

Lad os bare være ærlige; Alt begyndelse er svær, og når man prøver noget for første gang, bliver det som regel aldrig perfekt i første forsøg.

Spilforslag App’en er selvfølgelig ingen undtagelse, og vi må desværre konstatere, at der i dagene efter lanceringen af den nye applikation i Google Play og App Store, dukkede fejlmeldinger op fra brugere med Huawei- og iPhone 4-telefoner.

iphone_4_problem

Sådan så det ud for mange iPhone 4-brugere, men problemerne bør nu være løst så også iPhone 4-brugerne kan være med på de gode spilforslag.

Det er selvfølgelig altid irriterende, men desværre også forventeligt, at der er nogle småproblemer med en helt ny software, men den gode nyhed er, at alle småfejl nu skulle være rettet, og vi inviterer igen Huawei- og iPhone 4-brugere indenfor i Spilforslag App’en til knivskarpe analyser og spilforslag.

Nå ja… Apropos knivskarpe analyser, så må man sige, at vores ekspert “OS1315” igen leverede et af sine fantastiske picks i dag.

 

Wow, hvem havde set dén komme? Det havde “OS1315”!

Mens majoriteten af tennis-fans kloden over spillede på Caroline Wozniacki i Wimbledon-kampen mod den undertippede Muguruza, valgte “OS1315” at gå imod strømmen, som du kan se i nedenstående screenshot.

spilforslag

 

Muguruza vandt sikkert i to sæt med cifrene 6-4, 6-4 og ingen kan i hvert fald beskylde vores eksperter for at finde deres spilforslag iført rød/hvide-briller. Vores eksperter vælger deres spil ud fra den eneste faktor, som bør betyde noget for dig, og det er, at der skal være værdi i væddemålet.

Her er klaphatten pakket langt væk, og du kan roligt droppe eventuelle bekymringer om, hvorvidt vores ekspert mon holder med det ene eller det andet hold. Her bliver der spillet efter sandsynligheder og odds, ikke personlige følelser. Vi indrømmer blankt, at det kan være sjovt at spille med hjertet, men profitabelt…? Dét er det sjældent.

Vil du læse hele ekspertanalysen og være klar til de næste spilforslag rammer app’en, så download Spilforslag App nu.

God fornøjelse med Spilforslag App og held og lykke med dine spil!

Spilforslag App nu tilgængelig i App Store

Mens Android brugere allerede har nydt godt af vores spileksperters spilforslag i App’en de seneste par uger, har iPhone- og iPad-brugere måtte væbne sig med tålmodighed, indtil Apple selv havde godkendt vores nye Spilforslag App til App Store.

Det skete som forventet i dag d. 22 juni, og dermed er der altså godt nyt til de iOS-brugere som går og leder efter professionelle spiltips.

Spilforslag App er nu tilgængelig til download i App Store, og det er naturligvis gratis både at hente – og benytte sig af – applikationen og dermed få adgang til de grundigt analyserede spilforslag vores spileksperter lægger online flere gange om ugen.

App Store, børnesygdomme og en flyvende start

Det har været en lang proces at udvikle dét vi med stolthed i stemmen kalder for Danmarks bedste spilforslags app.

Måneders intens søgen efter – og forhandlinger med – kompetente spileksperter som skal levere gratis spilforslag til app’ens brugere er overstået, og vi har fået et team af eksperter som vi føler os overbeviste om, kan levere spilforslag af høj kvalitet til vores brugere.

Sideløbende med arbejdet i kulissen for at skaffe spileksperter ”der ved hvad de snakker om”, har vi naturligvis været igennem en længere udviklingsproces med selve Spilforslag App for at sikre at den var toptunet og klar til mødet med de mange ivrige oddsere i Danmark, som vi gerne vil servicere med gratis spiltips fra øverste hylde.

App’en er nu klar til download for Android-brugere i Google Play, mens iOS-brugere desværre må vente lidt endnu, da Spilforslag App’en stadig ligger til godkendelse hos Apple og App Store. Dette kan tage op til to uger, og vi forventer at App’en er klar til download i App Store senest d. 22 juni.

Problemer med Huawei-telefoner

Som det dog ofte er med ny software, oplever vi desværre nogle få start-problemer med App’en, men disse er heldigvis begrænset til brugere som logger på Spilforslag App’en med en Huawei telefon.

Huawei er en kinesisk netværks- og telekommunikationsvirksomhed som bl.a. specialiserer sig i at lave billige mobiltelefoner, og desværre oplever vi, at Huawei telefonerne i øjeblikket ikke vil logge af Spilforslag App’en efter endt brug. Man er derfor nødt til at genstarte telefonen helt, når man vil forlade app’en, og det er selvsagt ikke godt nok.

Derfor arbejder vores teknikere på højtryk for at udbedre problemet, så også Huawei-brugerne kan nyde alle funktionaliteter og lukrere på vore eksperters spilforslag uden at skulle genstarte telefonen efter hvert besøg.

Dette er den første og hidtil eneste ”børnesygdom” i version 1.0 af Spilforslag App, men hvis du sidder derude og oplever problemer med App’en på din mobiltelefon eller tablet, hører vi naturligvis gerne fra dig. Du kan sende os en email på [email protected], hvor du meget gerne – så detaljeret som muligt – må beskrive hvilket problem du evt. oplever med vores app.

En flyvende start

Ellers er der kun tilbage at sige, at Spilforslag App’en og vore spileksperter fik en flyvende start, da det første spilforslag i app’en allerede er gået hjem. Jerzy Janowicz bankede Pablo Cuevas 2-0 i sæt og dermed ramte vores ekspert ”OS1315” sit første spilforslag som lød på -1,5 sæt handicap på Janowicz.

app-screen

Det næste spilforslag er allerede klar i app’en, og vi kan afsløre at det er faldet på NBA Finals Game 6.