Spilforslag - AZ Alkmaar - FC Twente

AZ Alkmaar - FC Twente
2-1
22-04-2017
Æresdivisionen
Spilforslag: Enes Ünal
Spiltype: Scorer i kampen
Odds: 2.6
Units: 2 / 5
Oprettet: 22/04-2017 - 13:19
Bookmaker: 888 Sport
Ekspert: Tipperen
TABT
Tyrkiske Enes Ünal har været en sand målmaskine for Twente i denne sæson. Den talentfulde teenager, der er udlejet fra Manchester City, har gjort sit for at overbevise nordenglænderne om, at de skal satse på ham fremadrettet, men pt. gælder det livet i den bedste hollandske række.

Her har Ünal fundet vej til nettet 17 gange i 29 kampe i indeværende sæson, og han er derfor med i kapløbet om topscorertitlen i Æresdivisionen. Listen toppes pt. af danske Nicolai Jørgensen, der er på 19 scoringer, så udover at have et klub- og teammæssigt mål, så har den skarpe tyrker også et personligt.

Han har i den seneste tid væltet mål ind for lørdagens gæster, som han har scoret syv mål for henover de seneste otte kampe, han har deltaget i. I kun to opgør er han ikke kommet på tavlen.
Ünal er en ret komplet angriber, der er ganske stærk på hovedet, kan sparke med begge ben, og så forsøger han sig ganske ofte fra distancen, hvor han også har scoret en håndfuld mål fra i denne sæson.

Lørdag er det direkte duel om Europa League-playoff, der er på spil, når de to hold mødes. Begge ligger lige på kanten af top-7, som er de placeringer, der kommer til at kæmpe om en billet til den lille af de europæiske turneringer i næste sæson. Derfor er begge hold ganske motiverede i forhold til at skaffe et brugbart resultat i lørdagens kamp.

Der er ofte gang i målscoringen, når de to hold mødes. Da de senest mødtes vandt AZ Alkmaar opgøret med 2-1. Målscorer for Twente i det opgør var selvfølgelig Enes Ünal.

Markedet ligger mellem 2,20 og 2,60 for scoring af den bomstærke tyrker.