Spilforslag - Barcelona - Juventus

Barcelona - Juventus
0-0
19-04-2017
Champions League
Spilforslag: Mario Mandzukic får et kort
Spiltype: Vinder
Odds: 4
Units: 1 / 5
Oprettet: 18/04-2017 - 23:17
Bookmaker: Danske Spil
Ekspert: Tipperen
TABT
Jeg forventer en kamp på Barcelona's præmisser og så betyder det, at Juventus kommer til at arbejde en samlet sejr hjem. Vi så det allerede i 2. halvleg i det første opgør og der havde Mandzukic en del opgør med Barcelona's højre back og han er generelt en af de offensive spillere der arbejder meget defensiv og det er også grunden til, at han er på holdet fordi han scorer slet ikke nok.

I det første opgør fik han også kort og han var meget tæt på at få rødt flere gange. Han er tit tændt og det er en kamp som denne han godt kan være overtændt.

Han er startet inde i 6 Champions League kampe og her har han trukket 2 gule kort, men også i Serie A trækker han en del kort med 5 styks i 23 kampe og det er en del for en angriber/kant og især når man tænker på, hvor suveræn Juventus er. De bliver ikke presset på samme måde i ligaen som de gør i Europa.

Det bliver et taktisk oplæg, hvor Juventus kommer til at arbejde i alle 90 min og der bliver Mandzukic en vigtig brik da han også kan noget fremad i banen.

Unibet og Nordicbet åbner kun i odds 3 så derfor virker 4,00 også ganske fint betalt.