Spilforslag - Brøndby IF - FC København

Brøndby IF - FC København
0-1
17-04-2017
Superligaen
Spilforslag: Under 2,5 mål
Spiltype: Over/Under
Odds: 1.74
Units: 2 / 5
Oprettet: 14/04-2017 - 21:49
Bookmaker: Unibet
Ekspert: Tipperen
VUNDET
Det lugter langt fra af et målrigt opgør når Brøndby tager imod FCK. Det plejer også være meget taktisk spillet kampe og det udløser tit målfattig kampe. Ud af de sidste 11 kampe er 10 af dem gået under linjen 2,5 mål og med karantæne til Santander og skade til Falk tyder det ikke på, at FCK bliver mere målfarlig end de plejer at være og jeg synes afstanden på holdene er mindre end den har været længe.

Det kører ikke rigtig for FCK offensiv for tiden. Man fik senest kun 1-1 hjemme mod FCN og i pokalen skulle der en dødbold til for at de kunne lave 2-1 målet over AGF hjemme. Defensiven ved vi hvad står for og Ståle vil sikkert ha et defensiv tilgang da han fint lever med point her, hvilket holder Brøndby på af stand.

Dog tvivler jeg stærkt på, at Brøndby selv med en sejr vil hente FCK 10 point og så har Brøndby det meget svært mod FCK defensiv. I de seneste 30 opgør har de kun 2 gange lavet mere end 1 mål og jeg tror heller ikke, at FCK laver mere end et mål i de her opgør så gode betingelser for under spillet her.

Ingen Santander betyder, at meget af ansvaret ligger på Cornelius og han har været nede i en down periode og FCK midtbane og kanter levere ikke mange mål for tiden.

Under 2,5 mål virker som et solidt spil.