Spilforslag - Lyon - Besiktas

Lyon - Besiktas
2-1
13-04-2017
Europa League
Spilforslag: Begge hold
Spiltype: Scorer i kampen
Odds: 1.75
Units: 2 / 5
Oprettet: 13/04-2017 - 16:49
Bookmaker: 888 Sport
Ekspert: Tipperen
VUNDET
Det bliver tit og ofte underholdende, når Lyon løber på banen, og når de torsdag aften tager imod tyrkiske Besiktas hjemme på Parc Olympique Lyonnais lugter det også af mål.

Lyon er et meget offensivt indstillet mandskab, hvilket ofte skaber underholdning. Desværre for franskmændene kaster det også nogle pointtab af sig i ny og næ, og i weekendens kamp tabte de med intet mindre end 4-1 hjemme til Lorient. Det fulgte en lidt turbulent periode for Lyonnais, der kun har smagt sejrens sødme én gang henover de seneste fem betydende kampe.

Der har også været underholdning for alle pengene, når vi snakker Lyon i Europa League i denne sæson. Siden de måtte skifte Champions League ud med den lidt mindre turnering, har franskmændene slået både AZ Alkmaar og AS Roma ud. Og det er ikke gået stille for sig. AZ blev besejret med samlet 11-2, mens Roma måtte forlade turneringen efter samlet nederlag på 5-4. I alle fire kampe er begge hold kommet på tavlen.

Besiktas er Tyrkiets pt. bedste hold, og fører den nationale turnering med fem point ned til nr. 2.
I Europa League er de fremme på dette stadie via sejre over Hapoel Beer Sheva og senest Olympiakos - og også Besiktas har set mål i begge ender i alle disse kampe.

Gæsterne er i besiddelse af stærke offensive kort i Cenk Tosun, Ryan Babel og Talisca. Herudover er Quaresma også i spil, omend han er lidt tvivlsom til opgøret.

Hos hjemmeholdet behøver Alexandre Lacazette, Valbuena, Fekir, Ghezzal og Tolisso næppe heller yderligere introduktion.

Mål i begge ender står flere steder til omkring 1,65. Hos 888 Sport får vi 1,75 og det er pæn værdi.