Spilforslag - Marseille - Monaco

Marseille - Monaco
2-2
01-03-2017
Coupe de France
Spilforslag: Kylian Mbappe Lottin
Spiltype: Scorer i kampen
Odds: 3
Units: 2 / 5
Oprettet: 01/03-2017 - 20:41
Bookmaker: Tipico
Ekspert: Tipperen
VUNDET
Kylian Mbappe Lottin er blandt de allerstørste offensive talenter i verden, og han har i denne sæson givet syn for sagen for det meget velspillende Monaco-mandskab. Onsdag aften har han plads i start-opstillingen, når de møder Marseille i den franske pokalturnering, og mål fra hans fod er bestemt en mulighed.

7 ligascoringer er det blevet til for Mbappe Lottin i denne sæson, hvor han har fået 19 kampe, men kun startet inde i 8 tilfælde. Herudover har den kun 18-årige angriber også scoret i begge de franske cups samt i Champions League. Han banker for alvor på for at blive permanent starter - og denne onsdag har han muligheden for at vise sig yderligere frem.

Marseille har ikke haft nogen stor sæson, og ligger blot nr. 7 i den franske liga. Deres sæson har været præget af ustabile præstationer, og de har haft nogle gevaldige blundere. I weekenden tabte holdet hele 5-1 på hjemmebane til PSG, og det følger en periode, hvor man også har set sig besejret af både Nantes og Metz.

Monaco vælter derimod frem i den franske liga, og har alt i alt gang i en helt fantastisk sæson. Ikke mindst grundet en fremragende offensiv, der bare tæsker mål ind kamp efter kamp. Ikke nok med at de fører den franske liga, så har de også scoret intet mindre end 78 mål i 27 kampe. Helt absurd vildt.

Monaco har vundet de tre møder med Marseille med 2-1, 4-0 og 4-1.

Fint odds på Mbappe Lottin, og det forsøges med 2 units.