Spilforslag - Melbourne City FC - Perth Glory

Melbourne City FC - Perth Glory
0-2
23-04-2017
A-League
Spilforslag: Begge hold (i begge halvlege)
Spiltype: Scorer i kampen
Odds: 8
Units: 1 / 5
Oprettet: 23/04-2017 - 08:27
Bookmaker: 888 Sport
Ekspert: Tipperen
TABT
Det er en voldsomt vigtig kamp, når Perth Glory gæster AAMI Park og Melbourne City søndag formiddag dansk tid. De to klubber spiller om en plads i slutspillets semifinaler i den australske A-League, hvor grundspillets mestre fra Sydney FC venter.

Det er dog alligevel svært at forestille sig en taktisk og defensiv affære, for denne stil ligger slet ikke til hverken Melbourne City eller Perth Glory, der begge har svage defensiver - men voldsomt farlige angreb. Det fik vi syn for sagen for, da klubberne i sidste weekend tørnede sammen i en vanvittig 5-4-kamp på nib Stadium i Perth.

Det er efterhånden tradition, at vi skal have målfest, når netop disse to klubber krydser klinger. Henover de seneste ni møder mellem mandskaberne (liga og pokal), har vi været vidne til intet mindre end 45 mål (!). Det giver et stille og roligt snit på fem mål pr. opgør.

Alene i denne sæson har klubberne mødtes tre gange, og disse opgør har produceret 20 scoringer og stærk underholdning.

Oddset på, at begge hold scorer i opgøret er - helt forståeligt - meget lavt, men hvis vi krydrer spillet med, at begge hold skal score i begge halvlege, så ser tingene ikke overraskende anderledes ud. 888 Sport tilbyder eksempelvis 8,00 på dette spil, hvilket er til den høje ende. Betfair ligger på 6,50 og Bet365 på 7,50.

Alle tre opgør i denne sæson, samt fire af de seneste seks møder, har budt på scoringer i begge ender - i begge halvlege.