Spilforslag - Monaco - Borussia Dortmund

Monaco - Borussia Dortmund
3-1
19-04-2017
Champions League
Spilforslag: Kamil Glik - scorer på hovedstød
Spiltype: Scorer i kampen
Odds: 20
Units: 1 / 5
Oprettet: 19/04-2017 - 18:22
Bookmaker: NordicBet
Ekspert: Tipperen
TABT
Dortmund har ryggen imod muren, når de onsdag aften gæster Stade Louis II i Monaco.
Hjemmeholdet har en 3-2-sejr med fra den første kamp, og har - i modsætning til tyskerne - som udgangspunkt ikke voldsomt travlt med at få scoret.

Franskmændene kan fokusere på standardsituationer og kontraangreb i en kamp, hvor det er Dortmund, der skal frem og skabe et resultat for sig selv. Tyskerne skal score mindst to gange, mens monegaskerne har et ben i næste runde allerede.

Dermed ser vi næppe et hjemmehold, der kommer til at satse hele butikken, medmindre de indkasserer tidligt og kampen virkeligt åbner op - og man vil formentlig i stedet forsøge at fange det gæstende mandskab på det forkerte ben på kontrastød eller dødbolde.

Ved sidstnævnte kommer Monacos polske midterforsvarer Kamil Glik i spil. Den bomstærke defensivspiller er en stor trussel i luftrummet, hvor han med sine 1,90 meter rager godt op i landskabet. Han har igennem de seneste sæsoner været ganske målfarlig, først for Torino i Serie A, og i denne sæson for Monaco i Ligue 1.

I Torino scorede polakken syv gange i 33 kampe i sidste sæson, mens han i denne er oppe på fem ligascoringer i 31 kampe. Alt i alt har han igennem de senere sæsoner scoret 17 mål (fordelt på Serie A, Ligue 1, Europa League og Champions League) og intet mindre end 10 af disse er sat ind med pandebrasken.

Derfor kan det også undre, at Glik denne onsdag giver intet mindre end pengene 20,00 gange igen for et mål på hovedstød, når voldsomt farlige Monaco skal op imod et tysk mandskab, der, med al respekt, ikke har luftdueller som deres force.

Nordicbet er ude med 20,00 mens både Unibet og Danske Spil ikke sniger sig over 18,00.