Spilforslag - OB - Randers FC

OB - Randers FC
1-0
18-04-2017
Superligaen
Spilforslag: X/1
Spiltype: Halvleg/fuldtid
Odds: 5.5
Units: 1 / 5
Oprettet: 18/04-2017 - 14:00
Bookmaker: Unibet
Ekspert: Tipperen
TABT
Efter det fine hit på X/1 halvleg/fuldtid til odds 5,30 i AAB vs AGF i går, så prøver jeg igen i dag.
Igen står vi overfor en Superligakamp, der er tæt på papiret - og hvor især hjemmeholdet ikke kan tåle at tabe.
Vi er nemlig tilbage i nedrykningsspillet, hvor OB og Randers mødes i gruppe 1.
Inden kampen her fører Randers gruppen, med 37 point - alt imens Horsens(33 point) og OB(32 point), kæmper hårdt for ikke at skulle følge Esbjerg(25 point) ned i det endelige nedrykningsspil.

OB har vist gode takter, og har kun tabt en ud af deres seneste 9 kampe. De er ubesejrede i de 2 ''nedrykningskampe'' indtil videre - og ligner i mine øjne ikke et af de svageste 4 hold her.
OB kommer til opgøret her med 3-2-1 for de sidste 6 kampe, og i 2 ud af deres 3 sejre har de vundet kampen efter at der har stået uafgjort ved pausen.

Randers har en kamp mere i benene, efter at de led et tungt 2-4 nederlag til Brøndby i pokalen i sidste uge. De må stadig ærge sig efter at de missede "mesterskabsspillet", på grund af at de ikke vandt i de seneste 9 kampe. Retfærdigvis skal det dog siges at de har mandet sig op til nedrykningsspillet, og har hentet 4 point i de to første kampe.

I mine øjne er OB dog stærkest her, hvilket de også er historisk set imod Randers. Bookmakerne har også OB som favorit, med et 1-tal i odds 2,20 i skrivende stund.
Det finder jeg dog ikke voldsomt value i, men hvis OB vinder - så kunne de meget vel gøre det i en tæt kamp - hvor der står uafgjort ved pausen.
Halvleg fuldtid X/1 spillet ligger lige nu omkring 5,0 - 5,20 hos de fleste bookmakere, men Unibet er altså ude med odds 5,50.
Det er i overkanten, og det skyder jeg en enkelt unit efter.