Spilforslag - Orlando City - LA Galaxy

Orlando City - LA Galaxy
2-1
15-04-2017
Major League Soccer
Spilforslag: 1: Orlando City
Spiltype: 1X2
Odds: 2.3
Units: 2 / 5
Oprettet: 15/04-2017 - 08:18
Bookmaker: Bwin
Ekspert: Tipperen
VUNDET
Hjemmestærke Orlando City tager lørdag aften imod LA Galaxy.

Orlando City Stadium har været lidt af en fæstning i år og man står med 3-0-0 på eget græs og har kun indkasseret et enkelt mål i samme 3 hjemmekampe.
Træner Jason Kreis kan være fint tilfreds med hans holds præstationer og man ligger efter fire kampe med i toppen af Eastern Conference.

LA Galaxy fik i sidste runde hentet deres anden sejr i denne sæson, da man hjemme slog Montreal med 2-0 og står med 2-0-3 efter sæsonen første 5 kampe. Altså en del ustabilitet at spore. Succestræner Bruce Arena blev hyret af det amerikanske landshold inden sæsonstart og den noget uprøvet, Curt Onalfo, skal forsøge at styre holdet mod slutspilspladserne. Det kan dog godt blive lidt af en udfordring, da der har været stor udskiftning i spillertruppen. Flere større stjerner har forladt holdet, mens nye er kommet til. Der er kvalitet i den nuværende trup, men pt. slider Galaxy med stabiliteten og der må forventes en form for overgangsperiode med ny træner og nye spillere på centrale positioner.

Vi er stadig for kort inde i sæsonen til, at jeg kan se Galaxy hive et resultat med hjem fra Orlando og derfor tror jeg også hjemmeholdet henter deres 4. hjemmesejr i streg.

Orlando har været uden Kaka det meste af denne sæson, da han blev skadet i første runde og fortsat meldes ude. Matias Perez Garcia (m/4 kampe) er ude med karantæne og Noccerino (m/4 kampe) meldes tvivlsom.
Hos Galaxy er Jose Villarreal (a/2 kampe) ude med karantæne og Sebastian Lletget (m/3 kampe) meldes fortsat ude med skade.

Holdene har kun en gang mødtes med Orlando som hjemmehold (2015) og her endte kampe 4-0 til værterne.

Markedet for 1-tallet snitter 2,23 og Bwin har lagt sig i spidsen med 2,30.