Spilforslag - Sydney FC - Newcastle Jets

Sydney FC - Newcastle Jets
2-0
15-04-2017
A-League
Spilforslag: Newcastle Jets: Under 0,5 mål
Spiltype: Over/Under
Odds: 2.15
Units: 3 / 5
Oprettet: 14/04-2017 - 07:50
Bookmaker: Danske Spil
Ekspert: Tipperen
VUNDET
Det er i sandhed top imod bund, når Sydney FC lørdag tager imod Newcastle Jets på Allianz Stadium i den australske storby. Hjemmeholdet har allerede vundet grundspillet, og dermed Premiers Plate, og er nu sikret en plads i slutspillets semifinaler. Gæsterne kommer til grundspillets sidste kamp som bundprop - og holdet er i krise.

17 mål imod. Så mange scoringer har Newcastle Jets indkasseret siden de selv scorede seneste mål. Et mål, der tilmed blev scoret fra straffesparkspletten. Dette fortæller meget godt historien om et Jets-mandskab, der er faldet fuldstændigt fra hinanden henover de seneste måneder.

Det lignede ellers længe, at Jets skulle sikre sig en slutspilsplads for første gang i seks sæsoner, men da januar blev til februar skete der et eller andet med klubben. Siden 2-1-sejren over Melbourne City d. 27. januar, har Jets spillet ni kampe - og ingen af disse er vundet. Samtidig har man i perioden kun scoret fire mål og indkasseret 22. Det har sendt dem fra en fornuftig placering i top-6 til sidstepladsen, og klubben risikerer nu at ende med "The Wooden Spoon", som det kaldes at slutte sidst i A-League.

Hos Sydney FC ser det helt anderledes ud. Klubben har været overlegne hele sæsonen igennem, og har forlængst sikret sig både slutspilsplads og titlen som Premiers som vindere af grundspillet. Sydney FC har blot tabt én af sæsonens 26 spillede kampe, og inden sidste runde fører de rækken med 17 point ned til nr. 2, Melbourne Victory.

Facts inden kampen:
- Sydney FC har ligaens bedste defensiv; kun 12 mål har de lukket ind i 26 kampe
- Sydney FC har holdt målet rent i 15 af 26 kampe (58%)
- Newcastle Jets er gået fra banen uden at score i 11 af 26 kampe (42%)
- Jets har kun scoret 12 mål i 13 udekampe
- Sydney FC har holdt clean sheet i 8 af 12 hjemmekampe (67%)
- Sydney FC har holdt Jets fra at score i 10 af seneste 11 indbyrdes opgør

Det ligner en ulige kamp, der ikke gøres mere lige af, at hjemmeholdet kan stille med stærkeste opstilling, mens gæsterne mangler anfører og forsvarskrumtap Nigel Boogaard (forsvar, 20/2).