Spilforslag - Viborg - Silkeborg

Viborg - Silkeborg
0-0
17-04-2017
Superligaen
Spilforslag: Silkeborg +0,5
Spiltype: Asian handicap
Odds: 1.86
Units: 2 / 5
Oprettet: 14/04-2017 - 21:40
Bookmaker: Unibet
Ekspert: Tipperen
VUNDET
Jeg har svært ved at se, hvorfor Viborg skal være så store favoritter i det her opgør. Viborg tabte 4-2 til AGF i deres første hjemmekamp i gruppespillet og sidenhen vandt de 1-0 ude over AAB. En kamp, hvor de bestemt ikke havde fortjent alle 3 point.

Silkeborg spillede 0-0 mod AAB hjemme og så vandt de senest 3-1 ude over AGF i en flot taktisk spillet kamp. Jeg tror, at vi kan se noget af de samme i det her opgør og Silkeborg skal på ingen måde frem og vinde en kampen.

Kigger vi indbyrdes på de 2 hold her så ud over det er et lokal opgør med 30 kilometer i mellem sig så er der inden af de 2 hold, som har vundet på deres hjemmebane siden 2008. Så i de seneste 8 kampe har der ikke været en hjemmesejr i når de 2 hold her har mødt hinanden.

Kampen ligger godt til Silkeborg, som ikke skal frem på banen og de lever ganske fint med point i de her opgør. Så holder de afstanden til Viborg og så kan de selv afgøre det i hjemmekampen mod dem i næste runde.

Skulle AGF vinde i AAB og Silkeborg stadigvæk får point så vil AAB ligge sig i mellem AGF og Silkeborg og på den måde vil AAB være det presset hold.

Taber Viborg det er opgør så ender de med 90%sikkerhed i nedrykningspillet og så vil det kræve 3 sejre i de sidste 3 kampe for at ha en chance og det henter de ikke.