17% ekstra fortjeneste på præcist det samme væddemål

OK, hovmod står for fald, og man skal passe på med at sælge skindet, før bjørnen er skudt. Men vi har alligevel glædet os lidt her på redaktionen i dag.

Hvis du følger nogle af vores tips i app’en, vil du måske allerede have vundet på nogle af vore eksperters spilforslag i den forgangne måned, men i dag kunne du have vundet, allerede før kampen er spillet. I hvert fald i teorien.

Spilforslag-ekspert “OS1315” kunne nemlig allerede mandag aften fortælle Spilforslag App’ens brugere, at der var value at komme efter i Champions League-kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og Apoel Nicosia fra Cypern.

“OS1315” har tippet et frækt 1-tal og det fik han til odds 2.14 hos Betsafe, hvor han også pointerede, at oddset er spilbart ned til 1.95. Hvor højt oddset skal være før det er spilbart, vurderes ud fra chancevurderingen på de forskellige kampudfald, og her mente “OS1315” altså, at man ikke skal tage til takke med under odds 1.95 på FCM, før bettet ikke længere er rentabelt.

 

Markedet spillede FC Midtjylland odds ned

I løbet af tirsdagen er væddemålene så begyndt at strømme ind hos bookmakerne, og markedet tror tilsyneladende på FC Midtjylland. Som action er strømmet ind hos bookmakerne på kampen, er oddset på FCM styrtdykket og er nu – kun halvanden time før kampstart – helt nede i 1.97.

Det er altså stadig spilbart, så dem der har sovet lidt i timen, kan stadig nå ind og placere et bet på FC Midtjylland, hvis man ønsker. Der er nemlig ingen garanti for, at midtjyderne vinder dagens kamp, blot fordi markedet – eller vores eksperter – peger på det. Sålænge bolden er rund, kan alt som bekendt ske.

Dét vi derimod glæder os over her på redaktionen, er, at en af vores eksperter igen spottede et godt odds længe før markedet, og at alle vores brugere modtog tippet allerede mandag aften. Vi håber selvfølgelig de fik spillet, mens oddset stadig var 2.14.

Læs også: Få de bedste odds-bonusser her

 

17% ekstra fortjeneste på samme væddemål

Det lyder måske ikke af meget med 0.17 difference på oddset, men 17% ekstra fortjeneste på præcist det samme væddemål – kun afgjort af hvornår du lige fik spillet – er i hvert fald letsindigt at lade gå næsen forbi.

Det er den slags odds-value, som kan gøre en tabende spiller til vindende over mange hundrede og tusinder af væddemål gennem årene.

Så hold øje med app’en, hvis du vil have de bedste spilforslag friske fra fad og inden oddset falder.