God start for Tipperen som er klar med nyt spilforslag

Hver dag stiger antallet af downloads af Spilforslag App i Google Play og App Store, og det lægger naturligvis et pres på os her på redaktionen, for de mange nye brugere af Spilforslag App vil selvfølgelig have gode fif til deres odds-kuponer. Og dem leverer vi!

I den forbindelse er vi glade for at kunne løfte sløret for et nyt samarbejde med tipperen.dk, som kort fortalt betyder, at vi udvider vores stab af spileksperter i app’en.

 

Ny ekspert kom flyvende fra land med Gold Cup pick

Vi har store forventninger til vores nye eksperter, og det skulle da heller ikke tage 24 timer, før en af klassens nye drenge ramte sit allerførste spilforslag.

Spilforslag-USAvsHonduras

“Tipperen” havde spået en føring ved halvleg til USA vs Honduras i Gold Cup, og det fik han ret i, da amerikanerne kunne gå til pausen med en føring på 1-0. Kampen blev i øvrigt vundet af USA med 2-1.

 

Nyt tip fra “Tipperen” live i app’en

Ekspert “Tipperen” er klar med et nyt spilforslag på Gold Cup, og her er der fokus på kampen mellem El Salvador og Canada.

Du finder spilforslaget ved at downloade og installere Spilforslag App på din mobil eller tablet.

Spilforslag-ElSalvadorVsCanada

“Tipperen” har igen spottet value i Gold Cup i kampen mellem El Salvador og Canada. Du kan se spilforslaget og hele analysen helt gratis i vores app.

 

En sten i skoen

Vi har måske lidt travlt med at blæse i egen trompet, for det går rigtig godt for vores eksperter i App’en, og vi forventer, at det kun bliver bedre i de kommende måneder, når de store fodboldligaer starter rundt omkring i Europa.

Vi er altså kommet tordnende ud af startbåsen med Spilforslag App’en, men der er dog desværre en lille sten i skoen, for problemerne med Huawei-telefonerne er tilsyneladende ikke blevet helt løst endnu.

Ejer du en Huawei telefon, og oplever du også, at du er nødt til at genstarte telefonen for at komme ud af App’en, så beklager vi naturligvis problemerne. Vores applikationudviklere arbejder på at identificere problemet og løse det efter bedste formåen, men desværre er vi også nødt til at forholde os til, at der er adskillige App’s i alle genrer i markedet, som har problemer med lige netop den billige kinesiske Huawei telefon.

Vi arbejder selvfølgelig videre på at løse problemet, og håber på at komme i mål på projektet i de kommende uger. Indtil da må du som Huawei-ejer låne konens-, kærestens- eller kollegaens mobiltelefon, når du vil læse gode spilforslag i App’en.

Fortsat god sommer, sportfans!