Post fra Allan: – Tak for tippet!

Den nye Spilforslag App har ikke mange uger på bagen i markedet, men vi har i hvert fald mindst én glad bruger.

I de tidlige morgentimer modtog vi nemlig i dag en mail fra en glad Allan, som gerne vil sige tak for de gratis spiltips.

“Jeg vil egentlig bare give jer et skulderklap og sige tak for de gode analyser i jeres App. En god, professionel App med spilforslag er noget jeg har savnet længe, så tak for det”, skriver Allan indledningsvist i mailen og fortsætter:

“Jeg har ikke været enig i alle eksperternes tips, og nogle spil har jeg undladt at spille, fordi jeg ikke troede på analysen. Men med undtagelse af et enkelt tilfælde hvor eksperten ikke fik ret, kan jeg med et smil konstatere, at jeg nok skulle have spillet på jeres eksperters forslag, for de er alle gået hjem”, skriver Allan i en munter tone i sin mail til Spilforslag-redaktionen.

 

Stak ud på ukendte klubber i Brasilien

Men Allan havde tilsyneladende smidt lidt af forsigtigheden og “stak ud” på en kamp, til trods for at han ikke kendte nogle af holdene, skriver han.

“I går stak jeg faktisk ud i blinde på en af jeres eksperters forslag på en brasiliansk kamp, hvor jeg ikke kendte nogle af holdene på forhånd og igen gik spillet hjem. Eksperten mente Mogi Mirim ville vinde hjemme over et andet hold jeg aldrig har hørt om, og det besluttede jeg at følge. Jeg spillede også en ekstra kupon som jeg selv “fandt på” efter at være blevet inspireret af den glimrende analyse. Jeg spiller kun for småpenge, fordi jeg spiller for sjov, men derfor er det alligevel fedt at vinde, når man føler man ikke bare har været heldig”, slutter Allan af og vedhæfter to screenshots som dokumenterer gevinsten på i alt 326 kr.

Mogi_Mirim_Spilforslag

I alt vandt Allan ca. 326 kr. på de to kuponer, som altså var inspireret af et spilforslag på Mogi Mirim over Nautico (uafgjort – intet væddemål) som Allan fandt i App’en.

Kampen blev i øvrigt vundet af Mogi Mirim med 2-1, efter at være kommet bagud 0-1 i første halvleg. Ved stillingen 1-1 blev Nautico reduceret til 10 mand og i kampens sidste minutter fik Mogi Mirim prikket bolden i kassen til 2-1.

Tak for post, Allan. Held og lykke med alle dine spil!