Så er der igen gratis spilforslag i appen

Kære brugere,

I de sidste 9 måneder har appen mere eller mindre været på pause. Det har langt fra været optimalt, og vi har løbende forsøgt at finde den rette model for appen.

Det mener vi er sket nu, og vi endelig klar til at sparke appen igang igen – denne gang med tre nye eksperter. Vores nye eksperter vil alle have fokus på fodbold, lige som de i overvejende grad deler syn på hvor mange units et spilforslag skal have.

Med andre ord skulle der gerne komme en rød tråd i de spilforslag der bliver skudt ind i appen.

Med tre nye eksperter er vi også klar med mindst 45 spilforslag hver måned. De tre eksperter har i længere tid postet spilforslag for tipperen.dk og de har vist at de kan levere det ønskede antal spil hver måned – også når det går mindre godt.

De tre bettere vil alle poste under nicket “tipperen” i appen.

Appen er nulstillet – Se de gamle stats her

Med vores relancering af appen, har vi valgt at fjerne tidligere spil fra alle andre eksperter. Det betyder dog ikke at vi forsøger at skjule vores resultater fra de første 272 spil.

Screenshot_2016-09-15-14-05-00 (1)

Som det fremgår af grafen havde vi en tilbagebetaling på 91.04%. Det er dog værd at bemærke at det kun er over 272 spilforslag.

Tipperen havde i sine første 80 spilforslag et minus på 8 units og en tilbagebetaling på 94.87%. Det er det udgangspunkt vi fortsætter på.

Vi håber I har mod og lyst til igen at følge appen og modtage vores gratis spilforslag.

Held og lykke!