iPhone 4 bugs og varmt Caroline Wozniacki tip

Lad os bare være ærlige; Alt begyndelse er svær, og når man prøver noget for første gang, bliver det som regel aldrig perfekt i første forsøg.

Spilforslag App’en er selvfølgelig ingen undtagelse, og vi må desværre konstatere, at der i dagene efter lanceringen af den nye applikation i Google Play og App Store, dukkede fejlmeldinger op fra brugere med Huawei- og iPhone 4-telefoner.

iphone_4_problem

Sådan så det ud for mange iPhone 4-brugere, men problemerne bør nu være løst så også iPhone 4-brugerne kan være med på de gode spilforslag.

Det er selvfølgelig altid irriterende, men desværre også forventeligt, at der er nogle småproblemer med en helt ny software, men den gode nyhed er, at alle småfejl nu skulle være rettet, og vi inviterer igen Huawei- og iPhone 4-brugere indenfor i Spilforslag App’en til knivskarpe analyser og spilforslag.

Nå ja… Apropos knivskarpe analyser, så må man sige, at vores ekspert “OS1315” igen leverede et af sine fantastiske picks i dag.

 

Wow, hvem havde set dén komme? Det havde “OS1315”!

Mens majoriteten af tennis-fans kloden over spillede på Caroline Wozniacki i Wimbledon-kampen mod den undertippede Muguruza, valgte “OS1315” at gå imod strømmen, som du kan se i nedenstående screenshot.

spilforslag

 

Muguruza vandt sikkert i to sæt med cifrene 6-4, 6-4 og ingen kan i hvert fald beskylde vores eksperter for at finde deres spilforslag iført rød/hvide-briller. Vores eksperter vælger deres spil ud fra den eneste faktor, som bør betyde noget for dig, og det er, at der skal være værdi i væddemålet.

Her er klaphatten pakket langt væk, og du kan roligt droppe eventuelle bekymringer om, hvorvidt vores ekspert mon holder med det ene eller det andet hold. Her bliver der spillet efter sandsynligheder og odds, ikke personlige følelser. Vi indrømmer blankt, at det kan være sjovt at spille med hjertet, men profitabelt…? Dét er det sjældent.

Vil du læse hele ekspertanalysen og være klar til de næste spilforslag rammer app’en, så download Spilforslag App nu.

God fornøjelse med Spilforslag App og held og lykke med dine spil!